Wat zijn de voordelen?

yourhostedvoip VoIP telefonie Zeeland

Wat zijn de voordelen?

Alle voordelen van VoIP, maar dan zonder te investeren in een telefooncentrale. Een fysieke telefooncentrale is met Hosted VoIP namelijk niet meer nodig, omdat u een telefooncentrale in een datacentrum huurt.

Vraag offerte aan

Internet voor VOIP yourhostedvoip

Internetprovider

In tegenstelling tot veel andere telecomaanbieders maakt het voor ons niet uit bij welke internetprovider u een internetverbinding afneemt. Het enige wat voor ons telt is dat u een internetverbinding heeft met voldoende bandbreedte

contractduur per dag opzegbaar yourhostedvoip

Contractduur

Alle diensten die u afneemt zijn per dag opzegbaar. U zit dus nooit voor een lange periode vast aan diensten die u niet gebruikt of alleen tijdelijk zou willen gebruiken.

yourhostedvoip besparen op voip

Goedkoop

Bellen via VoIP is 30% – 70% goedkoper. Interne gesprekken en gesprekken met andere VoIP klanten van yourhostedvoip.nl zijn gratis. De yourhostedvoip.nl internationale tarieven zijn zeer laag, veelal nagenoeg gelijk aan de nationale tarieven.

Altijd up-to-date telefooncentrale met laatste software yourhostedvoip

Up-to-date

Wij zorgen ervoor dat uw telefooncentrale altijd up-to-date is met de laatste software zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen.

Zelf aan het roer yourhostedvoip

Zelf aan het roer

Met uw eigen login is het mogelijk zelf wijzigingen door te kunnen voeren, diensten op te zeggen of diensten aan te maken. Uiteraard is het ook mogelijk online uw gespreksstatistieken in te kunnen zien.

betrouwbaar VoIP yourhostedvoip

Betrouwbaar

Ons platform is volledig redundant uitgevoerd in twee datacentra. Mocht er zich onverhoopt een calamiteit voordoen in het ene datacenter, neemt het andere datacenter het over. Hiermee zorgen we ervoor dat u optimaal bereikbaar bent en blijft.

wereldwijd yourhostedvoip 2014

Locatieonafhankelijk

Een VoIP account is gekoppeld aan een toestel, niet aan een geografische locatie. Dit maakt tijdelijk verhuizen zeer eenvoudig en aanzienlijk voordeliger.

standaard voip Cloud yourhostedvoip

Standaard

De Cloud telefooncentrale is standaard voorzien van de modules; routeringen, flexibel doorschakelen naar vast en mobiel, belgroepen, Voicemail, wachtstand en volledig online beheer.