Optionele modules

Optionele modules

Klik op één van onderstaande modules voor een omschrijving.

Met deze module geeft u zelf aan wanneer uw bedrijf open of gesloten is. Met de combinatie van de module openingstijden, meldingen en de gratis module voicemail naar e-mail bent u binnen en buiten openingstijden gegarandeerd van een optimale bereikbaarheid.
Een keuzemenu wordt voornamelijk gebruikt binnen grotere organisaties. yourhostedvoip.nl om de beller direct door te kunnen verbinden met de juiste afdeling.
Het kan natuurlijk gebeuren dat het zo druk is binnen uw bedrijf, dat u uw klanten niet direct te woord kunt staan. Een ingesprekstoon is voor een beller niet prettig, maar kort in de wacht staan vindt men vaak niet zo bezwaarlijk.
Heeft u de voorkeur om een zelf ingesproken geluidsbestand te laten horen als welkomstboodschap, in de wachtrij of als voicemail? Dan heeft u de module meldingen nodig.
Eenvoudig telefonisch vergaderen met uw collega’s of externen? Gebruik dan deze module. Middels een pincode kunnen gebruikers deelnemen aan een door u aangemaakte vergadering.
Meeluisteren met een collega om hem of haar te ondersteunen in het gesprek of voor trainingsdoeleinden? Gebruik dan deze module.
Een netnummerroutering is het routeren van gesprekken aan de hand van het netnummer van de bellende klant. Op die manier krijgt iemand uit Goes ook een medewerker van deze vestiging in Zeeland aan de lijn. Heeft de klant geen netnummer, dan kan hij of zij een postcode ingeven, waarna er alsnog wordt doorgeschakeld naar de juiste regio en de juiste vestiging.
De module HTTP-koppeling wordt voornamelijk gebruikt voor drie doeleinden: CRMintegratie, schakelen op basis van een externe database en het doormeten van online marketing campagnes (Google Analytics).
Met deze module kunt u eenvoudig gesprekken opnemen en terugluisteren.

 

Vraag nu offerte aan